Lag noe godt av

Angus kjøttet vårt

Smaksfulle oppskrifter

Bestill kjøttet her

Våre oppskrifter

  • 25/01/2024
    Flat iron steak: lynraskt kan du servere en utsøkt biff

    Flat iron steak er vårt tips når du vil servere et utmerket stykke kjøtt på veldig kort tid. Stekingen tar bare noen få minutter og vipps er maten klar. Gøran og Frank fra Danebu Kongsgard viser deg hvordan du gjør det best. 

    Les mer
  • 16/11/2023
    Øl bresert høyrygg av Angus fra Piltingsrud gard

    Kokkene Frank og Gøran Bring fra Danebu Kongsgaard breserte en høyrygg av våre økologiske og 100% grasfôra Angus storfe med Rimtusse, et mørkt og fyldig porter øl fra Små Vesen. Dette er en oppskrift som fremmer den gode smaken av lokalmat fra Valdres. 

    Les mer
  • 05/10/2023
    Osso bucco av Angus fra Piltingsrud gard

    Italiensk klassiker laget med gode norske råvarer: Det er knokkelens hull (altså "osso bucco" på italiensk) i skanken hvor margen sitter som gir denne matretten den gode og milde smaken. Med oppskriften Gøran og Frank Bring fra Danebu Kongsgaard deler her er du fort i gang med et sunt og godt måltid.

    Les mer
  • 20/03/2023
    Chili con Angus fra Piltingsrud gard

    Overrask gjestene dine med Chili con Angus fra Piltingsrud gard. Peter Hatcher fra Syndingstøga har laget oppskriften til en enkel middag som imponerer. Tilberedes med kjøttdeig av våre 100% grasfôra Angus. 

    Les mer
  • 14/02/2023
    New York steak fra Piltingsrud gard med enkel rødvinsjy

    New York steak er saftig og veldig smaksrik. Dette stykke ble oppkalt etter New York fordi det var en signatur rett i restauranter og steakhouses der. Peter Hatcher fra Syndinstøga tilberedte New York steak fra våre Piltingsrud Angus storfe, og deler oppskriften her. Prøv det du også, og få en liten steakhouse stemning hjem til deg. 

    Les mer

Har du spørsmål om Angus kjøttet?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat!

Kontakt oss