Gardshotell

Nyt en avslappende og innholdsrik opphold i historiske omgivelser

Ta kontakt
Ikon, låve

Ta deg en liten avbrekk fra hverdagen

Ser du etter en rolig plass for din ferie, eller er på vei gjennom Valdres og trenger overnatting underveis? Vi tilbyr opphold i Bryggerhuset vårt. Der er det åtte gode sengeplasser, stue og kjøkkenfasiliteter.        I tillegg har vi familierom i kårhuset vårt: Kjeldelia med fire og Midtlia med 5 gode sengeplasser.

Vi er opptatt av god og sunn mat og benytter oss gjerne av lokale råvarer. Måltidene er laget av vårt eget anguskjøtt eller viltkjøtt. De serveres i Kårhuset på gardskjøkken.

Under oppholdet forteller vi gjerne litt om livet her, hvordan vi steller dyrene, hvilken funksjon de har og hvordan vi driver garden. Det er fine gamle bygninger her du kan få se deg rundt i. 

Autentisk overnatting i Bryggerhuset

De fleste av gjestene som kommer til oss bor her.

I tidligere tider var bryggerhuset en viktig del av drifta på gården. Her ble det bakt, stekt, hermetisert, saftet og syltet, kuttet og kokt. Nå er huset pusset opp og modernisert og brukes til overnatting.

Bryggerhuset har tre soverom med åtte komfortable senger:

  • Skarsetra har fine tømmervegger, en dobbeltseng (140 x 200 cm), en kommode og eget bad.

  • Langemyr har en dobbeltseng (140 x 200 cm) og en stor garderobe.

  • Trappopp ligger i andre etasje og har fire enkeltsenger (90 x 190 cm). I gangen er det en kommode.

Langemyr og Trappopp har et felles bad som ligger i første etasje, rett ved siden av Langemyr.

Bryggerhuset har et vel utstyrt kjøkken og en lys stue som er delikat innredet med sofa, godstol, et lite bibliotek og TV.  Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele huset. 

Priser 2024: Doppeltrommene i Bryggerhuset koster 2295,- inkl. frokost. Vi serverer 2-retters middag for 390,- per person. Biffmiddag kan bestilles for 550,- per person. 

Innbydende familierom i hovedbygningen

I tillegg til Bryggerhuset har vi to familierom.

Disse ligger i andre etasje i hovedbygningen Kårhuset. Familierommene har fått navn fra steder i nærområdet: Kjeldelia og Midtlia er gamle husmannsplasser i Buvassfaret.

  • Kjeldelia består av ett rom med en stor dobbeltseng (180 x 200 cm), skrivebord og stort klesskap, samt et ekstra soverom med to små enkeltsenger (75 x 185 cm). Rommet har eget bad. Du har utsikt til hagen, elven og beiteåkrene til angusfe og hestene.

  • Midtlia består av ett rom med en dobbeltseng (140 x 200cm) og 1 enkeltseng (90 x 190 cm). Så finnes det et lite bibliotek med godstol også ett rom til med sofa, sitteplass og en dobbeltseng (160x200cm). Du har utsikt både inn til tunet og over beiteåkrene.

Wi-Fi er tilgjengelig gratis i familierommene. Rommene har ingen stue eller TV. Det er heller ingen fasiliteter for selvhusholdning i denne romkategorien. 

Priser 2024: Doppeltrom i familierom koster 2295,- per natt inkl. frokost, hver påfølgende person koster 750,- per natt inkl frokost. Vi serverer 2-retters middag for 390,- per person. Biffmiddag kan bestilles for 550,- per person. 

Ikon, seng

Hotellstandard på alle rom

Alle rommene er unikt dekorert med gamle møbler og gjenstander fra Piltingsrud gard. Rommene holder hotellstandard og høy kvalitet, med senger klargjort med sengetøy. Badene har gode håndklær og alt du trenger av såpe, sjampo og toalettsaker fra det eksklusive merket Rituals.

Ikon, biff på tallerken

Mat laget av egne råvarer

I sommerhalvåret serverer vi gjerne frokost og middag til våre gjester basert på våre egne råvarer, anguskjøtt og/eller viltkjøtt. Vi tar hensyn til eventuelle matallergier eller spesielle behov. Nyt gjerne et glass øl fra det lokale bryggeriet Små Vesen eller ei flaske vin før du legger deg.

Ikon, person ute på tur

Turer og aktiviteter

Piltingsrud gard ligger i fine omgivelser. Her kan du slappe av og nyte naturen på tunet. Vi tilbyr noen leker for barn og har enkle fiskeredskaper til utlån. I nærheten av gården har vi flere fine turmål for vandring, fisking og bading. Det er heller ikke langt til vakre Vassfaret som byr på toppturer. 

Er du ute etter bedriftsovernatting?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat eller booking!

Kontakt oss