Familierom

 

Opphold inkluderer:

  • rom i hotellstandard med sengetøy, håndklær, diverse såpe og sjampo
  • daglig romservice 
  • samvær med dyrene og informasjon om gardslivet
  • frokost på gårdskjøkkenet er alltid inkludert
  • lunsj / middag kan bestilles i tillegg

 

Bestill din ferie på Piltingsrud nå!

 

 

Familierommene har fått navn fra steder i næromrade, Kjeldelia og Midtlia er gamle husmannsplasser i Buvassfaret.

Familierommene ligger i andre etasje i hovedbygningen. Rommet består av ett rom med en stor dobbeltseng (180 x 200 cm), skrivebord og stor kleskap, et ekstra soverom med to små enkeltsenger (75 x 185 cm) og eget bad. Du har utsikt til hagen, elven og beiteåkrene til angusfe, hester og geiter. Rommet er unikt dekorert med gamle møbler og gjenstander fra Piltingsrud gård. Vi tilbyr alltid hotellstil av høy kvalitet i våre rom, med senger klargjort med sengetøy og håndklær, og alt du trenger av såpe, sjampo og toalettsaker fra det eksklusive merket Ritual. Det er ingen stue eller TV i dette rommet. Wi-Fi er tilgjengelig gratis.

Et opphold hos oss inkluderer alltid at du kan bli med oss ​​når vi mater dyrene, og lære om gården vår, dyrene våre og livet vårt. Vi tilbyr noen leker for barn og enkle fiskeredskaper. Vi har også flere aktiviteter avhengig av sesong og tilgjengelighet som du kan bestille under oppholdet. Du kan også bare utforske tur- og fiskemulighetene i nærområde eller bare slappe av i vår vakre natur på egen hånd.

Det er ingen fasiliteter for selvhusholdning / matlaging i denne romkategorien. Prisen inkluderer frokost på gårdskjøkkenet. Lunsj og middag kan bestilles i tillegg. Vårt gårdskjøkken og spisestue ligger i samme bygning i første etasje. Vi serverer vårt eget kjøtt og lokale produkter så mye som mulig. Hvis du har matallergier eller preferanser (f.eks. vegetarianer, gluten / laktosefri eller lignende), kan vi legge til rette til det hvis du gir oss beskjed på forhånd.

 

 

Bestill din ferie på Piltingsrud nå!