Bryggerhuset

 

Opphold i Bryggerhuset inkluderer:

  • rom i hotellstandard med sengetøy, håndklær, diverse såpe og sjampo
  • daglig romservice 
  • samvær med dyrene og informasjon om gardslivet
  • frokost på gårdskjøkkenet er alltid inkludert
  • lunsj / middag kan bestilles i tillegg

 

Bestill din ferie på Piltingsrud nå!

 

 

 

I tidligere tider var bryggerhuset en viktig del av drifta på gården. Her ble det bakt, stekt, hermetisert, saftet og syltet, kuttet og kokt. Nå er den pusset opp og moderinisert og brukes til overnatting. 

Det er 3 soverom med 8 komfortable senger. Rommet "Skarsetra" har fine tømmervegger, en dobbeltseng (1,40m x 200m), en kommode og eget bad. Rommet "Langemyr" har en dobbeltseng (1,40m x 200m) og en stor garderobe. Badet ligger rett ved siden av rommet og brukes av gjester som bor i Langemyr og i Trappopp. Rommet "Trappopp" ligger i andre etasje og har 4 enkeltsenger (90m x 1,90m). I gangen er det en kommode.

Stuen er lys og delikat innredet, med sofa, godstol, et lite bibliotek og TV. Wifi er tilgjengelig gratis i Bryggerhuset. Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og nødvendig dekketøy. Vi har hotellstandard på rommene med oppredde senger. Badene har gode håndklær og alt du trenger av såpe, sjampo og toalettsaker fra det eksklusive merket Rituals.

Et opphold hjemme hos oss inkluderer alltid at du kan bli med oss ​​når du mater dyrene, og lære om gården vår, dyrene våre og livet vårt. Vi tilbyr noen leker for barn og enkle fiskeredskaper. Vi har også flere aktiviteter avhengig av sesong og tilgjengelighet som du kan bestille under oppholdet. Du kan også bare utforske tur- og fiskemulighetene eller bare slappe av i vår vakre natur på egen hånd.

Vi serverer frokost på gårdskjøkkenet vårt, frokost er alltid inkludert i prisen. Du kan også bestille middag og lunsj hos oss, det er bare å sende en epost. Vårt gårdskjøkken og spisestue ligger i hovedbygningen i første etasje. Vi serverer vårt eget kjøtt og lokale produkter så mye som mulig. Hvis du har matallergier eller preferanser (f.eks. Vegetarianer, gluten / laktosefri eller lignende), kan vi ta imot det hvis du gir oss beskjed på forhånd.

 

 

Bestill din ferie på Piltingsrud nå!