Rom og opphold

Sjarmerende rom med det lille ekstra

 

1. Bryggerhuset

Bryggerhuset er et koselig lite enestående hus som er en del av gården vår. Det perfekte overnattingsstedet for en stor familie med barn og besteforeldrene eller en gruppe venner som reiser i lag. Anbefales for dere som ønsker seg gjerne et litt lengre opphold. Kan også være aktuelt for et voksen par som gjerne vil ha litt god med plass og luksus. 

 

Mer info og bilder av Bryggerhuset finner du her. 

 

 

2. Familierom 

Familierommet vårt heter "Kjeldelia". Det egner seg best for en familie med ett eller to barn, eller et voksen par. Familierommet ligger i hovedhuset i andre etasje og består av to rom og eget bad. 

 

Mer info og bilder av Kjeldelia finner du her. 

 

 

Hvorfor Piltingsrud?

 

Gardsferie 

Vi driver aktivt med gården. Et opphold hos oss inkluderer derfor at du kan bli med oss ​​når du mater dyrene, og lære om gården vår, dyrene våre og livet vårt. Vi tilbyr noen leker for barn og enkle fiskeredskaper. Vi har også flere aktiviteter avhengig av sesong og tilgjengelighet som du kan bestille under oppholdet. Du kan også bare utforske tur- og fiskemulighetene eller bare slappe av i vår vakre natur på egen hånd.

Lokalmat

Vi tilbereder måltidene basert på vårt eget kjøtt og lokale produkter så mye som mulig. Vi serverer frokost og middag på gårdskjøkkenet vårt i hovedbygningen. Hvis du har matallergier eller preferanser (f.eks. vegetarianer, gluten / laktosefri eller lignende), kan vi ta hensyn til det hvis du gir oss beskjed på forhånd. Kommer du med barn så blir måltidene også litt barnevennlig.

Høy standard

Vi ønsker at du skal slappe av i ferien og at du føler deg hjemme hos oss. På våre rom tilbyr vi høy hotellstandard med sengetøy, håndklær, diverse såpe og sjampo. Det er daglig romservice. 

 

Bestill din ferie på Piltingsrud nå!