Rom og opphold

Sjarmerende rom med det lille ekstra

 

Bryggerhuset

Bryggerhuset er et koselig lite frittstående hus på tunet. Det perfekte overnattingsstedet for en stor familie med barn, besteforeldre eller en gruppe venner som reiser i lag. Anbefales for dere som gjerne ønsker et litt lengre opphold. Det er 8 senger i 

Familierom i Kårhuset

Familierom passer for et par eller en familie med et eller to barn. Familierommene ligger i hovedhuset i andre etasje og består av to rom og bad. 

Hvorfor Piltingsrud?

 

Gardsferie 

Vi driver aktivt jord- og skogbruk på gården.  du kan bli med oss ​​når vi mater dyrene og lære om gården vår, dyrene våre og bondelivet. Vi har noen leker barna kan bruke og enkle fiskeredskaper. Vi har også flere aktiviteter avhengig av sesong og tilgjengelighet som du kan bestille under oppholdet. Du kan også utforske tur- og fiskemulighetene eller bare slappe av i tunet.

Lokalmat

Vi tilbereder måltidene basert på vårt eget kjøtt og lokale produkter så langt vi kan. Vi serverer frokost og middag på gårdskjøkkenet vårt i Kårhuset. Hvis du har matallergier eller spesielle behov, kan vi ta hensyn til det hvis du gir oss beskjed på forhånd. Kommer du med barn så blir måltidene også barnevennlige.

Høy standard

Vi ønsker at du skal slappe av i ferien og at du skal føle deg hjemme hos oss. På våre rom finnes alt du trenger av sengetøy, håndklær og toalettartikler. 

 

Den perfekte gaven

Vil du gi en gårdsopplevelse i gave? Vi har gått inn samarbeid med TRUESTORY og du kan nå bestille fine gaveesker på ferieopphold hos oss:

https://truestory.no/opplev/bondegaardsopphold-piltingsrud-gardshotell/