Rom og opphold

Sjarmerende rom med det lille ekstra

 

1. Bryggerhuset

Bryggerhuset er et koselig lite frittstående hus på tunet. Det perfekte overnattingsstedet for en stor familie med barn, besteforeldre eller en gruppe venner som reiser i lag. Anbefales for dere som gjerne ønsker et litt lengre opphold. Kan også være aktuelt for et voksen par som gjerne vil ha litt god med plass og luksus. 

 

Mer info og bilder av Bryggerhuset finner du her. 

 

 

2. Familierom 

Familierommene våre heter "Kjeldelia" og "Midtlia". Det egner seg best for en familie med ett eller to barn, eller et voksen par. Familierommene ligger i hovedhuset i andre etasje og består av to rom og eget bad. 

 

Mer info og bilder av familierommene finner du her. 

 

 

Hvorfor Piltingsrud?

 

Gardsferie 

Vi driver aktivt jord- og skogbruk på gården. Et opphold hos oss inkluderer derfor at du kan bli med oss ​​når vi mater dyrene og lære om gården vår, dyrene våre og livet vårt er. Vi har noen leker barna kan bruke og enkle fiskeredskaper. Vi har også flere aktiviteter avhengig av sesong og tilgjengelighet som du kan bestille under oppholdet. Du kan også utforske tur- og fiskemulighetene eller bare slappe av i tunet.

Lokalmat

Vi tilbereder måltidene basert på vårt eget kjøtt og lokale produkter så langt vi kan. Vi serverer frokost og middag på gårdskjøkkenet vårt i Kårhuset. Hvis du har matallergier eller preferanser (f.eks. vegetarianer, gluten / laktosefri eller lignende), kan vi ta hensyn til det hvis du gir oss beskjed på forhånd. Kommer du med barn så blir måltidene også barnevennlige.

Høy standard

Vi ønsker at du skal slappe av i ferien og at du skal føle deg hjemme hos oss. På våre rom tilbyr vi høy hotellstandard med sengetøy, håndklær, såpe og sjampo. Det er daglig romservice. 

 

Bestill din ferie på Piltingsrud nå!

 

 

Den perfekte gaven

 

Vil du gi en gårdsopplevelse i gave? Vi har gått inn samarbeid med TRUESTORY og du kan nå bestille fine gaveesker til dine kjære:

https://truestory.no/opplev/bondegaardsopphold-piltingsrud-gardshotell/