Matkurs på Piltingsrud

Å lage mat sammen er hyggelig, sosialt og lærerikt. Kokken Tor er kunnskapsrik og flink til å formidle, og kjøkkenet vårt er en hyggelig ramme for ulike typer matkurs. 

Har du lyst til å lære noe nytt sammen med storfamilien, kolleger eller en vennegjeng? Ta kontakt med oss så finner vi et opplegg som passer. 

Matkursene våre passer for grupper på inntil 12 personer og går over en dag. 

Her er noen eksempler på kurs vi tilbyr: 

- Kokkekurs for storfamilien: Besteforeldre, barn og barnebarn tilbereder sin egen treretters middag under kyndig veiledning av kokken Tor. Menyen varierer med sesong og preferanser, men hovedretten vil alltid være basert på vårt eget Angus- eller viltkjøtt og alle retter blir laget fra bunnen. Det er i hovedsak det franske kjøkken som setter standarden for den kulinariske opplevelsen. Hele familien vil lære noen smarte kokketriks, og de voksne kan gjerne få smake seg fram til hvilke viner som passer best til måltidet. Det er morsomt å se hvor godt barna liker den maten de selv har vært med på å lage. 

- Mat og vin: Vi lager en treretters middag basert på lokale råvarer og smaker oss fram til hvilke viner som passer best til. Kanskje du har lyst til å lære mer om grilling, smoking, sous vide eller langsteking av kjøtt? Eller prøve deg fram med ulike typer saus? Hvilke grønnsaker er i sesong og passer som tilbehør? Vi skreddersyr matkurset i samarbeid med deg. Kurset passer godt som teambuilding for kolleger eller som hyggelig aktivitet i "syklubber" eller "guttegjenger" i alle aldre.