Gardsferie

 

Avslappende og innholdsrik i historiske omgivelser

 

Til oss kan familier, par eller vennelag komme og nyte den landlige stillheten eller delta i aktivitene rundt dyrene.

Hver dag starter med en god frokost på gardskjøkken vår.  

Etter at vi har spist går vi ut til dyrene. Dere er hjertelig velkomne å bli med. Hvordan står det til med mohairgeitene? Vi gir mat og vann til kaninene, hund og katt. Og kanskje noen av hestene har lyst på litt brød? Hvordan går det med kuene og kalvene på beite?

Du er velkommen til å bli med og tilbringe tid sammen med dyrene. Vi forteller mye om hvordan vi steller dyrene, hvilken funksjon de har og hvordan vi driver garden. Det er alltid liv og røre her, og hver dag bringer nye eventyr.

Vi har også noen fine turmål i nærheten av gården, for vandring, fisking og bading. Og det er ikke langt til vakre Vassfaret som byr på toppturer. Det finnes også en rekke aktiviteter som kan bookes etter avtale. Piltingsrud gard ligger i fine omgivelser, så du kan også bare slappe av og nyte naturen her på tunet. Barna pleier alltid å finne på noe å gjøre!

Om kvelden samles vi til en smakelig middag i Fjøset Spiseri. Vi serverer i all hovedsak våre egne råvarer,  anguskjøtt og/eller viltkjøtt. Måltidene kan lages barnevennlig og vi tar hensyn til eventuelle matallergier eller spesielle behov. Nyt gjerne et glass øl fra det lokale bryggeriet Små Vesen eller ei flaske vin før du legger deg.