Om levering og frakt

 

Vi leverer i Oslo, Lillestrøm, Jessheim, Asker, Bærum, Drammen og Ski!

 

Bestill innen onsdag kveld, få levert tirsdag!

 

Kjøttet vi selger er for det meste frysevare. Da må vi ta hensyn til at varene leveres til deg på den beste og tryggeste måten. Derfor samarbeider vi med et leveringsfirma som har frysebil og fryselager midt i Oslo (Gårdsbudet AS).

 

Hva koster levering?

Fastpris for frakt er 299,- kr per bestilling.

Et lite tips: Snakk gjerne med familie, naboer eller venner for en fellesbestilling, så kan dere spleise på frakt.

 

Når får jeg levert varene?

Bestill senest onsdag kveld (innen 24:00) så kommer en blid sjåfør hjem til deg førstkommende tirsdag mellom ca. kl. 15 og 21:30. Du kan også velge en tirsdag lenger fram i tid om det passer best for deg.

Sjåføren tar kontakt med deg for å avtale levering. Så det er viktig at du oppgir et gyldig mobilnummer.

 

Leverer dere til meg?

Leveringsfirma Gårdsbudet AS dekker utvalgte steder i Sør-Norge for tiden: Oslo, Lillestrøm, Jessheim, Asker, Bærum, Drammen og Ski. Det er viktig at du sjekker før bestillingen om vi leverer til din adresse! Bestillinger til postnummer vi ikke kan levere til blir automatisk annullert.

 

Sjekk her om vi leverer hjem til deg

 

Kan jeg hente selv?

Det er selvfølgelig mulig å bestille på nettbutikken og hente selv hos oss i Begnadalen. Ved slutten av bestillingsprossen kan du velge dette alternative: henting i Begnadalen, da er det 0 kr for frakt. Likevel er de feltene som gjelder hjemmelevering påkrevd, men du kan bare skrive noe fantasitall i dem for å komme videre.

Vi leverer også varer i flere Reko-ringer: vi er jevnlig på Lillestrøm, Lørenskog, Asker, Sandvika, Drammen, Hønefoss, Jevnaker, Gjøvik, Lillehammer og Fagernes. Da kan du hente ved Reko-ringen som måtte passe deg.