Mat og musikk i tunet

Dato: fredag 13. august 2021
Klokkeslett: 18:00
Sted: Piltingsrud gard

Velkommen til en hyggelig sommerkveld der du kan spise et godt måltid, lytte til taffelmusikk og etterhvert ta deg en svingom på danseplattingen!

Kokken står klar med en grillbuffet basert på gårdens Angus-kjøtt. Vi serverer også kaffe og dessert inkludert i billettprisen.

Baren er åpen med alle rettigheter. 

Musikken for kvelden besørges av "Eldrebølgja". 
Men la deg ikke lure av navnet og alderen på de seks valdrestilknytta herrene!
Første del av kvelden spiller de dempet og behagelig taffelmusikk, inkludert gamle svisker til å nynne med på.
Så blir volumet satt opp, vokalist Gunnar Dieserud kobler seg på, og en uvanlig variert dansemusikk vil garantert få folk til å prøve tunets nye danseplatting!

Kjøp billett på Tikkio.com

 

Bildet av "Eldrebølgja" er fra Rakfiskfestivalen 2017, der de sørget for god stemning i festivallavvoen. Disse herrene har lang fartstid innen musikklivet i Valdres, og mange vil kanskje kjenne dem igjen som "Hundadn". Ensemblet består av Gunnar Dieserud (vokal), Odd Gudheim (trekkspill), Aage Midtsveen (gitar), Torgeir Onstad (bass). Disse fire er alle født i Valdres. Odd Løvmyr (trommer) er Oslogutt med fritidstilknytning til Valdres. Toralf Baldersheim (gitar) er en vestlending som har bodd i Øystre Slidre siden 1989 og er kveldens musikkansvarlige. 

I tunet er det satt opp både langbord og småbord. Vi har utendørs servering og utendørs bar. Vi har også satt opp en god, gammeldags danseplatting, og håper mange lar seg friste til å prøve den!

Skulle været mot formodning blir dårlig, flytter vi arrangementet inn på låven, der vi har både bord, bar og danseplatting. 

Hjertelig velkommen til en hyggelig kveld!

Pris per person er 400,- 

Lenke til billettsalget legges ut om litt. Om du vil sikre deg billett allerede nå, kan du ringe Siri på telefon 99518342 eller sende oss en e-post på post@piltingsrud.no.