Klassiske perler i låven

Dato: lørdag 02. juli 2022
Klokkeslett: 18.00
Sted: Piltingsrud gard

Velkommen til en unik musikalsk opplevelse i låven på Piltingsrud gard!

16.00 Åpen gård

- Bildeutstilling av Inger Å. Hovengen.

- Servering av elgpølser fra grillen, kaffe og kaker.

- Rasmus og Siri forteller om regenerativt jordbruk og holistisk beitebruk

- Påfugler, kaniner, hester, kuer og kalver er ute

 

18.00 Klassiske perler i låven

- Introduksjon ved Aina Elisabeth.

- Anna forteller om hvordan inntektene fra konserten kommer til nytte for ukrainere som har mistet alt.

18.00 Konsert del 1

19.00 Pause med mulighet for bobler i glasset

19.30 Konsert del 2

 

 

Artister:

Anna Slizinova, (lyrisk sopran)

William Hagen: (lyrisk tenor)

The Commander in Chief (koloratursopran)

Margrethe Daae Mæland, piano

Kanskje dukker det opp overraskelser også!

 

Billettpris med gardsbesøk, servering og konsert: 500,-

Billettpris bare konsert: 300,-

Ønsker du å betale mer, går pengene uavkortet til det ukrainske prosjektet.

 

 

Du får oppleve duetter, klassiske perler og ukrainske sanger framført av den ukrainske sopranen Anna Slizinova. Hun blir godt hjulpet av gitaristen, låtskriveren og sangeren Berit, som er internasjonalt kjent som The Commander in Chief og hennes bror William. Berit vil også framføre egen original musikk. Tenoren William gjør sin operadebut, og kommer til å opptre sammen med både Anna og Berit.

Arrangementet har blitt til i samarbeid mellom gode naboer i Begnadalen. Aina Elisabeth Hiltout bor på Veigård og arbeider som Bel Canto coach for oprasangere over hele verden. Den ukrainske sopranen Anna Slizinova er en av hennes elever. Hun er nå på besøk hos Aina på Veigård for daglig trening. Den beste måten Anna kan hjelpe sitt folk på er å bruke talentet sitt ved å gi konserter for å samle inn penger.

I den talentfulle familien på Veigård stiller alle opp for å få dette til. Ainas sønn, William Hagen er en lovende tenor, og vil synge flere duetter med Anna og Berit Hagen som er koloratursopran. Berit er mest kjent som The Commander in Chief, og i to sesonger har hun stilt opp som ekspertdommer i musikkprogrammet Stjernekamp på NRK. Hun behersker flere instrumenter i tillegg til sang, og kommer til å framføre noe av sin egen musikk i andre del av konserten, og det blir kanskje musikalske overraskelser også. 

Låven på Piltingsrud gard er en fin ramme for å få dette til. Siri og Rasmus stiller både seg selv og låven til disposisjon for å kunne gi et bidrag til ukrainere som trenger hjelp. De sørger også for at det blir mat og kaffe til gjester som ønsker å komme tidligere på dagen for å hygge seg i tunet. Det vil også være en utstilling på låven, med Inger Å. Hovengens flotte naturfoto. Hvis du kjøper et bilde av Inger denne dagen går 10 % av salgsinntektene til prosjektet.

Overskuddet fra konserten går i sin helhet til den ukrainske veldedighetsorganisasjonen Unlock Art, som gir direkte og rask hjelp til mennesker som er hardt rammet av krigen.

Vi legger ut 250 billetter og håper så mange som mulig setter av kvelden til en unik musikalsk opplevelse! Billett kan kjøpes ved å sende e-post til post@piltingsrud.no, ringe eller sende SMS til Siri på telefon 99518342.