Gavekort

Det er populært å gi bort mat og opplevelser. Vi har gavekort på begge deler. 

Mat:

  • Gavekort i gardsbutikken. Gavekortet kan brukes til kjøtt av Angus eller vilt, skinn, mohairgarn eller andre mohairprodukter, eller til andre produkter fra gården. Beløpet på gavekortet velger du selv. Vi sender deg en e-post med et gavekort du kan skrive ut og gi bort. 

Opplevelser: 

  • Overnatting på Piltingsrud gardshotel. Du velger selv hvor mange netter, og om du vil gi bort overnatting med eller uten lunsj og middag. Frokost på gardskjøkkenet er alltid inkludert. Det samme er opplevelser med oss og med dyrene våre for de som ønsker det. Den som mottar gavekortet tar kontakt med oss for å avtale tid for oppholdet.
  • Fiskeferie: Vi tilbyr overnatting med fiske i Begna elv. En erfaren fisker kan vise fram de gode fiskeplassene om du vil. 
  • Gardsopplevelser: Mange har lyst til å hilse på kuene, mohairgeitene, lamaen, grisene, hestene, kaninen, hunden og katten. Vi tar imot gardsbesøk etter avtale, og vi serverer gjerne lunch eller middag til de som ønsker det. Den som mottar gavekortet tar kontakt med oss og avtaler når det passer å komme. 

Ta kontakt med oss her om du vil gi bort et gavekort. Vi trenger navnet på den som skal motta gaven slik at vi kan sende deg en e-post med et personlig gavebrev som du kan gi bort. Betaling foregår på Vipps eller faktura. Når du har betalt sender vi deg gavekortet på e-post.