Gardsbutikk og nettbestilling

 

 

I gardsbutikken selger vi egne produkter av Angus, vilt, ved, skinn, mohairgarn og de egenproduserte gaveartiklene som går under merkenavnet Urbanus. 

På Piltingsrud produserer vi kvalitetskjøtt av grasfora Aberdeen Angus kuer. At kuene er grasfora betyr at de ikke får kraftfôr, bare naturlig gress. Kuene går ute så lenge været tillater det, og naturlig fôr sammen med mye aktivitet gjør noe med kjøttkvaliteten! 

Kjøttet fra Angus-kuer skiller seg også fra annet storfekjøtt ved at fettet er marmorert inn i kjøttet. Dette gir produkter med mye smak. 

Det er også mye skog på Piltingsrud, og der lever både elg og hjort. Mye av elgkjøttet bruker vi til pølser, og både elggrill og elgwürst har blitt populære produkter. 

Når vi har arrangementer og spisegjester bruker vi aller helst våre egne råvarer. Vi er opptatt av at gjester som spiser her skal få ren, smakelig og kortreist mat

Stabburet på Piltingsrud er stort og romslig. Det har til alle tider blitt brukt til speking og lagring av mat. Det er ikke tilfeldig, temperatur, luftfuktighet og luftkvalitet er nemlig optimalt for nettopp dette. 

Vi har fortsatt å bruke stabburet til mat. På loftet blir farmorpølsene speket og i de andre rommene lagrer vi kjøttet til mørheten er perfekt.